juli 15, 2024

Jullie diamanten trouwring vanuit Antwerpen

Bij trouwen hoort uiteraard een trouwring en wat nou als deze ook nog eens uit Antwerpen komt? Waarschijnlijk zullen er niet veel mensen zijn die dit kunnen zeggen, al helemaal niet dat hij uit de diamantwijk komt. Sommige mensen hebben vast wel eens over de wijk gehoord, maar hebben lang niet allemaal de wijk bezocht. Wat echter wel de moeite waard is.

De diamantwijk in Antwerpen
De naam van deze wijk zegt het al, er zijn veel diamanten te vinden. Ze worden bewerkt in trouwringen maar ook in andere sieraden. Het is niet alleen een feest om je trouwring uit te zoeken maar ook om door deze wijk heen te lopen. Iedere juwelierszaak heeft zijn eigen uitstraling en je zult je verwonderen over de schitteringen en kleuren die je vindt in de etalages.

Waarom naar Antwerpen voor een diamanten trouwring?
Je moet natuurlijk niet alleen voor de etalages en de stad naar Antwerpen gaan. Je wilt een diamanten trouwring hebben en dat bereik je niet door rond te kijken. Een van de voordelen van Antwerpen is de lage prijs die je voor trouwringen betaald. De Diamantwijk wordt vooral gerund door Joodse (winkel) eigenaren die bekend staan om het onderhandelen. Wat betekent dat er wel een prijs staat, maar dat je altijd kunt afdingen. Daarnaast zijn zij experts in het vervaardigen van diamanten. Ze werken op ambachtelijke wijze, waardoor er weinig fouten worden gemaakt. Door deze manier van werken krijg je geen fabrieksringen, maar echte ringen die met de hand worden gemaakt en gecontroleerd. Hierdoor krijg je een ring die precies op maat is, daarnaast kun je ook je eigen wensen doorgeven waardoor hij ook daadwerkelijk naar jouw smaak is.