juni 13, 2024

Een kleuradvies kleding nabij Utrecht laten doen

Een kleuradvies kleding nabij Utrecht  heb ik laten doen bij Unico. Je leert tijdens de kleurenanalyse, welke kleuren jou goed zou staan. Door middel van effen doeken in verschillende kleuren, bepaalt de medewerker van dit bedrijf welke kleuren goed bij jouw gezicht past. Zo kijken zij, van dit bedrijf, naar de kleur van jouw huid, haar en ogen. Ook is het belangrijk voor het combineren van kleding, om te weten welk contrast bij je past. Hiervoor gebruiken zij zwarte, witte en grijs getinte doeken. Dit is opzicht al een hele beleving en ik ben erg blij dat ik dit eens heb mogen meemaken.

kleuradvies kleding nabij UtrechtEen geweldige kleuradvies kleding nabij Utrecht gehad en een echte aanrader

Door mijn kleurenanalyse bij Unico, weet ik nu precies welke kleuren goed bij mij past en welke juist helemaal niet. Zo is rood echt niet mijn kleur, maar cognac kleur weer wel. Ook moet ik de hardere kleuren lekker in de winkel laten hangen en meer zachtere kleuren nemen. Daarom raad ik ook ieder ander aan om eens een kleuradvies kleding nabij Utrecht te laten doen. Er gaat een wereld voor je open. Kijk anders eens op de website van dit bedrijf voor meer informatie.