juni 13, 2024

Onderscheid je met de kleding van Studio Anneloes

image (3)Onderscheid je met de kleding van Studio Anneloes

 

Heb je weleens van de kleding van Studio Anneloes gehoord? Ik ben er dol op, slaag er altijd wel! Maar zelden tref je de kleding die precies bij je past en die je elke keer weer, met elke nieuwe collectie die er is, aanspreekt. Ik ontdekte Studio Anneloes toen ik er eens door een vriendin op gewezen werd. Zij had een heel originele blazer aan waar ik direct warm voor liep en waar ik haar voor complimenteerde. Ze vertelde me dat ze de blazer in een etalage had zien hangen en helemaal niet op zoek was naar nieuwe kleding maar er toch door werd aangetrokken. Zij kende het merk zelf ook nog helemaal niet maar de verkoper vertelde haar er het een en ander over en toen werd ze nog enthousiaster. Mij raadde ze aan het merk online eens op te zoeken omdat ze niet wist of er nog verkooppunten bij mij in de buurt waren, het is nou eenmaal niet zo’n ontzettend bekend merk. Een van de leukste dingen aan dat gegeven is dat je er niet iedereen mee ziet rondlopen en dat je er dus echt nog oorspronkelijk mee bent, dat je iets aan hebt wat niet iedereen ook heeft. Toch vind ik dat belangrijk, merk ik, me een beetje te onderscheiden van de rest. Bovendien is het echt kleding die me aanspreekt, die me vrolijk maakt en die ik zowel privé als naar mijn werk aankan, want het is zowel leuk als dat het netjes genoeg is.