juni 19, 2024

Van Bommel Sneaker sale

Hebben jullie weleens de geweldige Van Bommel Sneaker sale gezien? Momenteel kan je met de Van Bommel Sneaker sale zorgen voor maar liefst 50% korting. Normaal kosten de schoenen +/- €239,95. Nu kan je ze kopen voor de helft. Dat maakt het natuurlijk super interessant. Momenteel zijn er nog aardig wat schoenmaten beschikbaar. Zo is schoenmaat 40 t/m 47,5 nog beschikbaar. Dit in de kleuren blauw, cognac, grijs en groen. Het is daarom zeker de moeite waard om het geweldige assortiment te bekijken.

Van Bommel Sneaker sale

Bestel online van Bommel sneakers in de sale

De schoenen staan momenteel in de sale. Dat betekend dat ze daarna niet meer worden aangevuld. Het is daarom aan te raden om hier z.s.m. bij te zijn. Wacht je te lang? Dan is de kans groot dat jouw keus snel is uitverkocht. 

Indien je online besteld heb je 14 dagen retourrecht. Dit omdat het een sale product is. Bestel je de schoenen uit de sale voor 17:00? Dan krijg je ze de volgende dag al bezorgd. Doe je voor 11:00 bestellen? Dan krijg je jouw schoenen dezelfde dag nog binnen. Kijk daarom snel op de website van VABOTTI.