juni 19, 2024
nubikk

Nubikk is een top merk!

Onbekendnubikk

Mijn zoontje vroeg al een hele tijd lang naar nieuw schoeisel van Nubikk. Dit merk kende ik zelf nog niet, maar schijnt heel erg hip te zijn onder de jongere generaties. Toen ik op internet ging kijken, kwam ik er al snel achter dat het een redelijk prijzig merk is. Dit vind ik normaal niet nodig om aan schoeisel uit te geven, maar gelukkig kwam ik toen een andere site tegen. Een vriend van mij wees mij hierop en daar ben ik toen direct gaan kijken. Hier worden een hele hoop topmerken aangeboden voor veel lagere prijzen. Het gaat hierbij niet eens om oudere modellen, dus hij zou er ook nog eens hip bijlopen.

Ieder wat wils

nubikk

Uiteindelijk heb ik hier ook een bestelling geplaatst van Nubikk, welke al na 2 dagen binnen was. Dit komt doordat ik in het weekend besteld heb, anders had ik hem al na 1 werkdag in huis. Ik heb maar liefst 40 euro korting gekregen, wat ik heel vind. Dat geld kan ik nu mooi weer aan andere dingen uitgeven. To Be Dressed verkoopt ook kleding en accessoires voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Voor het hele gezin kun jij hier dus terecht, neem dus snel een kijkje om te zien of er ook iets voor jou bijzit. Mocht jij meer informatie willen over levering en betaling, dan kun jij dit ook allemaal hier vinden. Als jij nog meer vragen hebt, kun jij gemakkelijk bellen of mailen, waarna zij met alle liefde jouw vragen willen beantwoorden.