juni 19, 2024

Stijlvolle dameskleding voor elke gelegenheid

claudia-straterStijlvolle dameskleding voor elke gelegenheid

Ik ben erg tevreden over mijn collectie van Claudia Sträter. Ik vind dit een fantastisch merk en al jaren bestel ik mijn dameskleding online op de website. Voorheen ging ik vaak naar de winkels toe, maar toen ik er in 2010 achter kwam dat de dameskleding ook online aangeboden werd vond ik dit een behoorlijke fijne uitvinding. De dameskleding van Claudia Sträter kenmerkt zich door haar elegantie en uitstekende pasvormen. Ik voel mij altijd erg vrouwelijk en stijlvol in deze kleding. Omdat ik vaak ook de zakelijke richting in ga met mijn werk, is het belangrijk om er altijd representatief uit te zien. Dit doe ik door middel van de dameskleding van Claudia Sträter. Ik heb al mijn hele leven favoriete merken waar ik aan vast blijf houden. Bij de dameskleding van Claudia Sträter weet ik bijvoorbeeld dat ze altijd tijdloos zijn, een elegantie hebben en mijn vormen goed uit laten komen. Ik ontdekte het merk ooit in Amsterdam, waar ik het filiaal instapte en mij liet adviseren door de klantvriendelijke mensen achter het merk. In mum van tijd had ik drie outfits die mij geweldig stonden. Voor mij was dit nog compleet nieuw, echt gevoel voor stijl had ik nog niet en ik was altijd een beetje aan het rommelen met mijn kleding. Dit is totaal veranderd sinds ik de dameskleding van Claudia Sträter draag. Ik heb nu fashion blog vaste outfits in mijn garderobe voor speciale gelegenheden. Wat ik trouwens ook erg fijn vind aan de kleding; het is altijd te matchen met andere kledingstukken van het merk. Ik kan dus spelen met alle kledingstukken om zo veel diversiteit te creëren in mijn kleding stijl. Omdat ik er zo tevreden over ben wil ik jullie er graag op wijzen om ook een keer de collectie op de website te bekijken, mits je het nog niet kent. Het is nooit te duur, je betaalt voor wat je krijgt, een uitzonderlijke kwaliteit en een tijdloze klasse.