juni 19, 2024

Tips voor de huwelijks dag en nacht

De trouwdag is aangebroken. Dag is belangrijk, de routine van mannen en vrouwen. Natuurlijk wilt u dat alles in orde is en zoals u uw aanstaande bruid wilt. Hoe zorg je ervoor dat het voor jullie allebei perfect is? We hebben de beste intieme tips op een rij gezet om je bruiloft onvergetelijk te maken, dag of nacht.

Flirten

Het huwelijk is begonnen en iedereen vermaakt zich prima. Om in de stemming te komen, flirt je met je vrouw tijdens de huwelijksceremonie. Kijk je vrouw goed in de ogen, streel haar arm of hand, raak haar af en toe aan en kus haar af en toe. Dit zorgt ervoor dat jullie op deze speciale dag meer aandacht voor elkaar hebben en dat jullie een beetje nostalgie hebben gecreëerd voor de huwelijksnacht.

Maak het romantisch

Het maakt niet uit waar de huwelijksnacht is. Je kunt het nog steeds romantisch maken. Steek (geur)kaarsen aan en plaats rozenblaadjes op de vloer richting het bed. Als alternatief kun je een zachte cd op de achtergrond afspelen met je favoriete liedjes of misschien het nummer van je eerste dans samen. Tot slot kunt u chocolade en champagne bereiden. Hier zijn een paar tips, maar je kunt er ook je eigen draai aan geven om het persoonlijker te maken.

Winkel voor sexy bruidslingerie

Winkel voor sexy bruidslingerie voor uw bruid voor haar huwelijksnacht. Welke kleur ga jij? U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een hartstochtelijk rood, een maagdelijk wit of een verleidelijk zwart. Maak hem klaar om naar bed te gaan als een verrassing wanneer de huwelijksnacht begint. Het zorgt meteen voor een intieme sfeer.

Een bad nemen

Na een drukke en gezellige trouwdag heerste er eindelijk rust. Hoe ontspannend voelt het om een ​​dag in bad af te sluiten? Gooi de mooie bruidsschoenen maar in een hoek, maak kaarsen, muziek en rozenblaadjes klaar. Praat over je huwelijk, je eerste ontmoeting en proost op dit nieuwe hoofdstuk.

Foto’s

Uw huwelijksnacht personaliseren? Maak een video of diavoorstelling met je beste foto’s samen door de jaren heen. Ga samen in bed naar de foto’s kijken, haal samen de herinneringen op en lach samen om de grappige foto’s. Is dat goed?