juni 19, 2024
zwarte leren jas

Zwarte leren jas kopen, voor dames als heren

Samen met mijn man waren wij op zoek gegaan naar een zwarte leren jas. Via een webshopzwarte leren jas van  Leather Shop Doci hadden wij al verschillende mooie modellen voorbij zien komen. Behalve dat je een bestelling via deze webshop kan doen, is het ook mogelijk om naar één van de winkels te gaan. Op de website kan je lezen waar deze allemaal zitten.

Voor ons was het niet echt een must om naar een winkel te gaan. Wij wisten immers toch al naar waar wij op zoek waren. Het was nu alleen nog een kwestie van de juiste keuze maken, de maat opnemen en bestellen. Maar ook dat was geen enkel probleem, vooral omdat deze site best wel overzichtelijk is. Voordeel is dat de bezorgkosten geheel gratis zijn en de bestelling al binnen een paar dagen wordt bezorgd. 

Een zeer mooie zwarte leren jas voor mijn man en mijzelf gekocht

zwarte leren jasNadat wij het erover eens waren dat wij op zoek wilden gaan naar een mooie zwarte leren jas, waren wij op deze webshop terecht gekomen. Binnen een paar dagen hadden wij de jassen al in huis. Mijn jas zat perfect, alleen het model van mijn man viel een beetje tegen. Moet er wel eerlijk bij zeggen dat het altijd moeilijk is om voor hem een passend model te vinden. Gelukkig is retourneren geen enkel probleem. Hiervoor moet je het retour formulier op hun website invullen en de juiste gegevens doorgeven. tevens stellen zij het op prijs dat je de reden van retour sturen erbij vermeld. Mijn man heeft een andere, grotere maat besteld en kon dit meteen op dit formulier vermelden. 

Ben jij ook op zoek naar bijzonder mooie jassen gemaakt van leer, dan ben je hier bij de  Leather Shop Doci zeker aan het juiste adres. De keuze is enorm en het materiaal is van zeer goed leer.