juni 19, 2024

Aandacht genereren door keycords bedrukken

Met keycords bedrukken kun je veel aandacht krijgen. Als je met je bedrijf aan een congres deelneemt of op een beurs staat valt het enorm op als het grootste deel van de bezoekers met een keycord in jouw bedrijfskleuren rondloopt. Keycords bedrukken heeft een aantal voordelen boven de aanschaf van kant-en-klare keycords. Ten eerste ben je er dan zeker van dat jouw bedrijf de enige is moet die keycords. Ten tweede kun je veel naamsbekendheid genereren door voor een ontwerp te kiezen dat een duidelijke relatie heeft met jouw bedrijf. Investeren in keycords bedrukken is het geld dus meer dan waard.

Advies over keycords bedrukken

Keycords bedrukken is niet zo heel eenvoudig. Het oppervlak dat je kunt gebruiken is maar klein. In verreweg de meeste gevallen is het niet mogelijk om daar je bedrijfslogo op een leesbare manier op te drukken. Wat wel kan is een opdruk te maken van de bedrijfskleuren. Je kunt ook de naam van je bedrijf op de keycords drukken. Die naam staat er weliswaar in kleine letters op, maar als iemand de kleuren van de keycord ziet legt hij meteen een link naar jouw bedrijf. Bij keycord-lanyard is men bereid om advies te geven over de beste manier van keycords bedrukken voor jouw bedrijf.

Offertes opvragen

Zoals bij de meeste promotieartikelen voor bedrijven worden deze producten in grote hoeveelheden geleverd. Keycords bedrukken kan vanaf 100 stuks. Je kunt bij Keycord-lanyard een offerte opvragen over de kosten van het keycords bedrukken. Meestal krijg je op een offerteaanvraag al dezelfde dag een reactie. Als je daarmee akkoord bent en de bestelling wordt geplaatst worden de keycords in de eigen drukkerij van het bedrijf gemaakt. Houd rekening met enkele dagen productietijd. Dan weet je zeker dat je de bestelling op tijd krijgt aangeleverd.