juli 15, 2024
zwarte leren jas

Stijlvol kleden in de wintermaanden

Wanneer de winter aanbreekt staat menig stijlvolle man te trappelen om de koudere maanden met mooie heren kleding te omarmen. Herfst en winter betekenen dat er ruimte is voor meer laagjes, warme jassen, coltruien, fijne accessoires en coole boots. In het najaar verkopen de winkeliers of webshop eigenaren vaal de winkels geheel leeg, omdat men er de hele winter met warme heren kleding stijlvol bij kan lopen. Tot het écht koud wordt en onze mannen zich verstoppen in een gigantische parka. Dat je jezelf wilt kleden tegen de kou snap ik maar goede stijl mag daar niet onder lijden. Stijlvol kleden in de wintermaanden is gewoon een must. Er is een creatieve oplossing die je nooit te vaak kan gebruiken, maar vrijwel altijd wordt vergeten. Ik doel op het dragen van meerdere lagen. Ook wel bekend als layering.

Een stropdas hoort bij de man

In elke garderobe van de man horen ook stropdassen. Hoe mooi kun je een combinatie van een overhemd en pak combineren met een prachtige stropdas. Wat een persoonlijkheid straal je dan uit! Buiten dat zorg je er ook nog eens voor dat je professioneel en verzorgd voor de dag komt. Leg je overhemd onder het colbert en leg dan je stropdas erop. Zo krijg je een goed beeld van het geheel. Wil je een combinatie die geschikt is voor elke gelegenheid en elke dag? Kies dan voor een effen pak, een effen overhemd en een effen stropdas.

Heren zakdoeken

Mijn vader had vroeger altijd een zakdoek in zijn broekzak. Bij verdriet konden we rekenen op zijn zakdoek. Heren zakdoeken kun je nog steeds kopen hoor! Maar wie heeft er nog een zakdoek op zak? Vroeger kon je met je zakdoek laten zien hoe hoog je op de maatschappelijke ladder stond. Hoe luxer het materiaal van je zakdoek, hoe hoger je sociale status. Zakdoeken kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen zoals: linnen, katoen, zijde, een menging van synthetisch materiaal en katoenen  en vooral vandaag de dag natuurlijk van papier. Vanwege de Covid-19 uitbraak mag een zakdoek momenteel niet ontbreken bij je outfit. Kies er daarom gewoon één of een paar die perfect aansluiten bij je outfit.