juni 19, 2024

Val op met laptophoes bedrukken

Tegenwoordig is het met alle offline en online marketing heel moeilijk om op te vallen tussen je concurrenten. Ook concurrenten zetten innovatieve dingen in om zo veel mogelijk goed op te vallen bij hun doelgroep en daar is het best moeilijk om tussen te komen. Kies dan ook eens voor een originele manier en ga voor bedrukking. Dit werkt in deze online gewoon nog steeds heel goed en kan jou helpen om je bedrijfsdoelstellingen te behalen. Lees vooral verder als je hier meer over wilt weten.

Welke maat laptophoes?

Voordat je een laptophoes gaat bedrukken, moet je natuurlijk wel eerst een hoes aanschaffen. Dit kan ook via onze winkel, maar je kan hem ook ergens anders kopen als je dit liever wilt. Er zijn ontzettend veel keuzes wat betreft de grootte van de laptophoes. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een hoes van 13 inch, maar ook bijvoorbeeld 15 inch. De meeste verkochte maat is toch ongeveer 12.5 inch, aangezien deze hoes perfect geschikt is voor een Apple laptop. Dit zijn dan ook de meest verkochte laptops tegenwoordig en dus ook logisch dat deze maat laptophoes het meest verkocht wordt.

Offerte aanvragen

Overtuigd van laptophoes bedrukken? Je kan nu heel snel via onze website binnen een paar stappen een offerte aanvragen. Voordat je een offerte aanvraagt moet je wel een aantal zaken doorgeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur, wat je precies gedrukt wilt hebben, wat je logo is, wat je volledige naam en email is etc.