juni 14, 2024

Zonnebril met logo

Wist u dat u naast het bedrukken van een zonnebril met tekst ook een logo kunt laten bedrukken? U kunt een logo laten bedrukken tot vier drukkleuren. Heeft u een logo met meer dan vier drukkleuren? Dan raden wij aan om eens een kijkje te nemen naar een Custom Made zonnebril. Met een Custom Made zonnebril kunt u namelijk van begin tot eind uw eigen bril ontwerpen met een full colour bedrukking. Wij zorgen ervoor dat u van begin tot eind professioneel advies en begeleiding krijgt om uw zonnebril met logo aan al uw wensen en eisen te laten voldoen. Bij ons kunt u uw zonnebril met logo laten bedrukken die van goede kwaliteit zijn en dat tegen een voordelige prijs.

Waarom zonnebril met logo?

U kunt uw zonnebril bedrukken om weg te geven als relatiegeschenk aan uw werknemers of zakenpartners. Omdat je fysiek iets weggeeft zorgen relatiegeschenken voor een blijvende herinnering. Dit is dus anders dan een bedankbriefje, advertentie of kaartje. Een bedrukte zonnebril blijft langer onder de aandacht van uw relaties omdat het een tastbaar product is. Een bedrukte zonnebril met logo is hét perfecte promotie artikel voor uw bedrijf! Stel, u geeft uw bedrukte zonnebril met logo weg aan uw werknemer. Deze werknemer gaat vervolgens naar het strand waar honderden personen de bedrukte zonnebril zien met het logo van uw bedrijf, goedkope en effectieve reclame! Benieuwd naar ons aanbod? Klik dan op onderstaande link:

Gratis inspiratie en design

Wenst u een visuele weergave van uw idee? Dat is natuurlijk mogelijk bij zonnebril-bedrukken! Eerst maakt u een keuze uit één van onze vele zonnebrillen, u vult uw gegevens in en upload uw design in een eps, ai of pdf bestand. Uw aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar één van onze grafisch ontwerpers! Deze maken voor u een gratis proefdruk. Heeft u een aanvraag gedaan op een werkdag voor 16:00? Dan ontvangt u dezelfde dag nog uw gratis proefdruk en prijsopgave!